Työpaikat

MKR on kerännyt jäsenilleen työpaikkailmoituksia alan yrityksissä. Mikäli haluat työpaikkailmoituksen julkaistavan tällä sivulla olethan yhteydessä kerhon hallitukseen.

WSP: Kaivos- ja kalliorakennussuunnittelu, Kesätyöpaikka Helsinki

Haluatko liittyä edelläkäyvien asiantuntijoidemme joukkoon? WSP:n kaivos- ja kalliosuunnittelussa etsimme laadukkaita ja taloudellisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Tärkeimpiä kumppaneitamme ovat sekä kaupungit että yksityiset rakennuttajat ja kaivosyhtiöt. Olemme mukana useissa merkittävissä hankkeissa sekä Suomessa että Ruotsissa. Viimeaikaisia töitä missä olemme olleet mukana ovat mm. Länsimetron jatke, FinEst Link Helsinki-Tallinna tunnelin esisuunnittelu ja Tukholman Yellow-line metrolinja.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työskentelykentän sekä innostavan työyhteisön. WSP:n Kaivos- ja kalliorakennussuunnittelu hakee rakennus– tai kaivosalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät atk- ja projektityövalmiudet. Suunnitteluohjelmistojen tuntemus (esim. ACAD, GEOVIA Surpac) ja aiempi kokemus rakennusalalta ovat vahvuuksia. Arvostamme osaamista kaivos- ja kalliorakennesuunnittelusta.

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa suunnitteluhankkeissamme. Olet osana isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden suunnittelijoiden tehtäviä. Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote.

Lähetä hakemuksesi 16.4.2019 mennessä. Jätä hakemuksesi saman tien, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti.

Lisätietoja: HR-asiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com

 

Erikoistyö Helsingin katurakentamisteemasta

Viime aikoina Mechelininkadun katurakennustyömaa, sen viivästyminen ja haitat ovat olleet paljon esillä eri medioissa. Helsingin kaupunki on tilannut Aalto-yliopistolta tutkimusta kadunrakennuskohteiden viivästymisten syistä ja parantamisehdotuksista. Professori Olli Seppäsellä on mahdollista teetättää tämän kevään aikana 2 -4 erikoistyötä (5 op.) tähän teemaan liittyen.
Tiedonkeruuvaiheesta on mahdollista saada palkkaa.

Yhteystiedot: Olli Seppänen, olli.seppanen@aalto.fi